European Guard Consulting Oy

Asiakkaamme

Ekoplaza

Ekoplaza

Udea

Udea

Ubisoft

Ubisoft

Chicco

Chicco

Mi

Mi

Dvblogic

Dvblogic

Monbaby

Monbaby

Velika kishenya

Velika kishenya

AdoTube

AdoTube

Otpbank

Otpbank

Sopivasta konseptista onnistuneeseen toteutukseen - 5 tehokasta askelta, jotka teemme yritystänne varten

European Guard Consulting Oy:n asiantuntijat ovat toteuttaneet tehokkaita korkean vaativuusasteen IT-ratkaisuja yli 10 vuoden ajan. Päämäärämme on monipuolinen lähestymistapa minkä tahansa, myös pienen projektin (kuten yksisivuisen sivuston ja 3D-pelihahmon) realisoimiseen ottaen huomioon yksityiskohdat ja yrityksen toiminnan suuntaukset. 

5 syytä luoda menestynyt Internet-liiketoiminta EGC:n kanssa:

  1. Laatu. Käytämme vain uusimpia ja kehittyneimpiä Amerikassa ja Euroopassa käytetyitä teknologioita. Laadunvalvonta toteutetaan työn kaikkina vaiheina, sisältäen valmiin tuotteen testauksen ennen palauttamista tilaajalle.
  2. Tulos. Emme pyri kauniisiin lukemiin, mutta luomme menestyksekkään perustan liiketoiminnalle. Suhtaudumme tilaajiin kuin liikekumppaneihin - asiakkaan menestys tarkoittaa vielä yhtä porrasta ylöspäin asiantuntijuudessa, joka ei ole koskaan absoluuttista.
  3. Tehokkuus. Punnitsemme tarkkaan resurssimme ja ajan, jonka tarvitsemme sitoumuksiimme. Noudatamme deadlineja ja arvostamme niin omaa, kuin asiakkaankin aikaa, ja haluamme käyttää sen järkevästi.
  4. Alkuperäisyys. Emme käytä kaavamaista lähestymistapaa, vaan luomme yksilölliset bisnesratkaisut. Onnistuneiden myyntien saralla ei esiinny tavanomaisia lähestymistapoja, joten etsimme jokaiselle asiakkaalle oman tehokkaan kehityspolun sopien siitä ensin tilaajan kanssa.
  5. Luotettavuus. Vain monipuoliset palvelut voivat taata, että palautettu lopputulos tulee kestämään. Emme pidä hyvänä emmekä käytä "tee, saa palkka ja unohda" -periaatetta. EGC:n tuottajat mahdollistavat minkä tahansa vaativuusasteen työn toteutuksen. 

IT-yritys European Guard Consulting Oy sijaitsee maantieteellisesti Suomessa, mutta yhteistyökumppanimme tulevat kaikkialta Euroopasta. Tarjoamme web- ja mobiiliratkaisuja liiketoiminnalle, tuotteiden/palvelujen/informaation edistämistä, yksilöllistä designia ja kätevää toiminnallisuutta, sekä autamme sopivan henkilökunnan kokoamisessa outstaffing-menetelmällä.

Löytyykö teiltä monimutkaista tehtävää? Oletteko valmiita aloittamaan sen ammattimaisen toteutuksen juuri nyt? Ottakaa yhteyttä puhelimitse, Skypellä tai sähköpostitse!