"Luomme sivustoja edullisesti" - tällaisia ilmoituksia on verkossa paljon. Niitä jättävät yleensä freelancerit ja juuri avautuneet IT-yritykset. Yleensä ne lupaavat matalasta hinnasta hyvin suuren määrän palveluja, kuten hyvää sisältöä, uniikkia designiä, SEO:n edistystä hyvin nopeasti, teknistä tukea ja jatkuvaa sivuston teknistä huolenpitoa.

Kaikki tämä herättää epäilystä, eikä syyttä.

Matalalle hinnalle täytyy olla selitys. Sivustot "edullisesti" eivät alkujaankaan ole voineet olla teknillisesti täydellisiä, eikä omistaa yksilöllistä, ennennäkemätöntä designiä ja hyvää sisältöä. Joko sivustoa pitäisi olla kehittämässä oikea kaikkien IT-alojen nero, tai siitä tulee huonolaatuinen. Säästäminen sivuston kehityksessä tulee vaikuttamaan niin teihin, kuin asiakkaisiinnekin.

Mutta sivustohan on yrityksenne kasvot!

Missä asioissa säästävät edullisten sivustojen kehittäjät?

  • Tekninen tuki. Edullisista sivustoista voi arvella, että ne tullaan tekemään huonosti. Seurauksena tulevat virheet sivuston toiminnassa ja todennäköisesti joudutte ratkaisemaan ne itse tai etsimään uusi yritys nopeasti.
  • Sivuston taitto. Sivuston menestys riippuu tästä haastavasta vaiheesta. Ostaessasi halpoja taittopalveluita otat riskin, että sivusto kadottaa ulkonäkönsä, kun sitä katsotaan toiselta laitteelta.
  • Sisältö. Sen täytyy olla laadukasta, mutta esim. nuoret freelancerit todennäköisesti ehdottavat, että keräätte tiedot itse. Ammattilaiset suhtautuvat asiaan eri tavalla.
  • SEO. Hakukoneoptimointi on yksi tärkeimmistä sivuston kehitysaskeleista, jonka voidaan väittää olevan merkityksetön. Saatatte tehdä sen itse, koska "tiedätte yrityksenne parhaiten". Ilman hyvää optimointia sivustonne tulee kuitenkin valitettavasti pysymään kaukana internetin perukoilla.
  • Design. "Tyylikäs ja persoonallinen design" perustuu useimmiten verkossa kierteleviin malleihin, eikä yksilöllisyydestä voi olla puhettakaan.

Miten yrityksemme toimii?

Osaavat kehittäjät, ammattilaiset työstään tiedämme työnsä hinnan. Verkkosivujen kehittäminen on erittäin pitkä ja huolellinen prosessi. Sivuston luojan päätösten luovuus on tärkeä osa kehitysprosessia.

Yrityksessämme suuri määrä kehittäjiä, suunnittelijoita ja SEO-asiantuntijoita työskentelee yhden verkkosivuston luomisessa. Kaikki tietävät liiketoimintaansa ja lähestyvät kutakin projektia yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaiden toiveet.

Meillä ei ole halpoja sivustoja, teemme halpoja sivustoja. Kaikki riippuu sinun toiveistasi.

Kun tilaat verkkosivujen kehittämisen meiltä, ​​sijoitat rahaa yrityksellesi menettämättä rahaa "halvoille" sivustoille ja tuhlaa aikaa.

On syytä harkita, tarvitsetko halpaa tuotetta?

  • Kuten sanotaan, "Miser maksaa kaksi kertaa." Riski tai ei? Kaikki on käsissäsi!

    Saat lisätietoja projekteistamme ja palveluistamme seuraavista linkeistä:

  • http://www.egc.fi/ru/portfolio
  • http://www.egc.fi/ru/uslugi