"Luomme sivustoja edullisesti" - tällaisia ilmoituksia on verkossa paljon. Niitä jättävät yleensä freelancerit ja juuri avautuneet IT-yritykset. Yleensä ne lupaavat matalasta hinnasta hyvin suuren määrän palveluja, kuten hyvää sisältöä, uniikkia designiä, SEO:n edistystä hyvin nopeasti, teknistä tukea ja jatkuvaa sivuston teknistä huolenpitoa.

Kaikki tämä herättää epäilystä, eikä syyttä.

Matalalle hinnalle täytyy olla selitys. Sivustot "edullisesti" eivät alkujaankaan ole voineet olla teknillisesti täydellisiä, eikä omistaa yksilöllistä, ennennäkemätöntä designiä ja hyvää sisältöä. Joko sivustoa pitäisi olla kehittämässä oikea kaikkien IT-alojen nero, tai siitä tulee huonolaatuinen. Säästäminen sivuston kehityksessä tulee vaikuttamaan niin teihin, kuin asiakkaisiinnekin.

Mutta sivustohan on yrityksenne kasvot!

Missä asioissa säästävät edullisten sivustojen kehittäjät?

  • Tekninen tuki. Edullisista sivustoista voi arvella, että ne tullaan tekemään huonosti. Seurauksena tulevat virheet sivuston toiminnassa ja todennäköisesti joudutte ratkaisemaan ne itse tai etsimään uusi yritys nopeasti.
  • Sivuston taitto. Sivuston menestys riippuu tästä haastavasta vaiheesta. Ostaessasi halpoja taittopalveluita otat riskin, että sivusto kadottaa ulkonäkönsä, kun sitä katsotaan toiselta laitteelta.
  • Sisältö. Sen täytyy olla laadukasta, mutta esim. nuoret freelancerit todennäköisesti ehdottavat, että keräätte tiedot itse. Ammattilaiset suhtautuvat asiaan eri tavalla.
  • SEO. Hakukoneoptimointi on yksi tärkeimmistä sivuston kehitysaskeleista, jonka voidaan väittää olevan merkityksetön. Saatatte tehdä sen itse, koska "tiedätte yrityksenne parhaiten". Ilman hyvää optimointia sivustonne tulee kuitenkin valitettavasti pysymään kaukana internetin perukoilla.
  • Design. "Tyylikäs ja persoonallinen design" perustuu useimmiten verkossa kierteleviin malleihin, eikä yksilöllisyydestä voi olla puhettakaan.

Miten yrityksemme toimii?