Mark Otto ja Jacob Thornton ovat kehittäneet Bootstrap Twitterissä keinona, joka parantaa sivustossa käytettävien työkalujen johdonmukaisuutta ja vähentää ylläpitoa. Ohjelmisto tunnettiin aiemmin nimellä Twitter Blueprint, ja kutsutaan joskus nimellä Twitter Bootstrap.

Responsinen design mahdollistaa web-sivun tai sovelluksen määrittää kävijän näytön koko ja suuntaus; Ensimmäinen mobiili lähestymistapa on älypuhelinten, tablettien ja mobiilisovellusten käyttö keskittyen tiettyihin tehtäviin. Se on ensisijainen työntekijöiden työkalu töissä joka tyydettää vaatimukset design-suunnittelussa.

Kuten minkä tahansa tehokas front-end framework, Bootstrap sisältää CSS-, HTML- ja JavaScript- tai JS-komponentit. Se noudattaa joustavia webdesign-standardeja, joiden avulla voit kehittää joustavia verkkosivustoja, joissa on kaikki monimutkaiset ja koot.

Koska se päivitetään jatkuvasti, Bootstrap sisältää yleensä uusimmat ja parhaat ominaisuudet. Se lisäsi aiheita, jotka noudattivat Googlen materiaalisuunnittelua koskevia ohjeita sen jälkeen, kun ne olivat julkaisseet, ja päivitettiin myös käyttämään Sass CSS-esikäsittelyjärjestelmänä.

Plukset:

Reagoiva web design tuki

Laajennettu dokumentaatio

Miinukset:

Alkuperäinen tiedostokoko on 276 kb johtuen liiallisesta määrästä harvoin käytettyjä tyylejä.

Liialliset HTML-luokat ja DOM-elementit.

Ihanteellinen aloittelijoille ja niille, jotka haluavat vankka ulkoisen käyttöliittymän.