Ennen kuin aloitat etsiä sopiva framework projektille, on tärkeää selvittää itsesi parhaista asioista. Tärkeimmät perusteet valittaessa sopiva framework:

Taitotaso

Harkitse taitojasi, kun valitset framework. Jos olet aloittelija, ohjelmisto, kuten Bootstrap, saattaa olla sinulle sopiva. Se käsittelee monia hyödyllisiä vekottimia ja vaatii vähäisiä koodaustaitoja.

Jos teillä on vähän kokemusta, saatat olla parempana yksinkertaisemmalla luokalla, joka antaa sinulle runsaasti liikkumavaraa säätämiseen. Nämä työkalut ovat yleensä pienikokosta, mikä on plus.

Vastanottavainen design

Kaikki kehittämäsi sivusto pitää näytettävä oikein kaikissa laitteissa, sillä yhä useammat ihmiset käyttävät Internetiä mobiililaitteilla.

Yhdysvaltain mobiiliverkon tilannekatsauksessa, julkaistun raportin mukaan, noin 56 prosenttia yhdysvaltain johtavien verkkosivustojen liikenteestä tulee mobiililaitteista. Siksi pidä kiinni käyttöliittymäkehyksistä(framework), jotka tukevat reagoivaa web-suunnittelua.

CSS-esikäsittelyjärjestelmät

Jos käytät CSS-esikäsittelyohjelmia ja mieluummin jotain, erityisesti Sass vastaa LESS, varmista, että tukema infrastruktuuri tukee.

  • Ulkonäkö. Ulkonäkö - valitse framework, jonka avulla voit saavuttaa näkyvän ulkoasun pienellä vaivalla.
  • Prototyypit. Ihanteellisen ulkoisen rakenteen mukaan voidaan nopeampi luoda kehyksiä ja prototyyppejä yleisen suunnittelun ja kehittämisprosessin nopeuttamiseksi.

Kuten näytätte, eri rajapinnoilla on erilaiset edut. Yhden kehittäjän tai projektin toiminen ei välttämättä toimi toisen kanssa, joten on ratkaisevan tärkeää tutkia monenlaisia ratkaisuja ennen siirtymistä tiettyyn kehykseen(framework).