Monimutkaiset tehtävät, ytimekkäät ratkaisut, käytännöllinen toiminta: tehokkaat web-projektit liiketoiminnan kehittämiseen European Guard Consulting Oy:ltä

Menestyksekästä yritystä ei voi kuvitellakkaan ilman sähköistä tomintaa verkossa, sillä se on tärkeimpiä indentiteetin luonnin askeleita nykymaailmassa. European Guard Consulting Oy (EGC) luo ja kehittää sivustoja, mobiilisovelluksia ja ratkaisee muita vaikeita tehtäviä, jotka vaativat korkean pätevyyden. Maantieteellisesti sijaitsemme Suomessa у Vitikka 4,A, 02630,  Espoo, Finland, mutta tarjoamme palveluita kaikkialla Euroopassa.

Ota selvää, mitkä juuri teidän tehtävistänne voimme suorittaa tehokkaasti!

Mikä tahansa projekti vaatii ammattimaisen lähestymistavan - vain siinä tapauksessa se on matkalla menestykseen. Asiantuntijamme toimivat seuraavissa suuntauksissa:

  • Automatisaatioratkaisut bisneksen hallintaan ottaen huomioon tilaajan vaatimukset, luova lähestymistapa ja soveltuva design; luodaan verkkokauppoja, jotka oikeasti myyvät, sekä liikesivustoja, jotka edustavat oikeasti.
  • Tyylikkäät, helppokäyttöiset iOS- ja Android-mobiilisovellukset startup:ille, järjestäytyneelle yritykselle, yksittäisen tuotteen esitykselle - muutamme minkä tahansa ehdottamanne toimivaksi sovellukseksi.
  • Web-kehitys ilman voimakasta kehityssysäystä jää vain hyvin muotoilluksi ideaksi. Mainonta on liiketoiminnan moottori, ja me tiedämme, millä "polttoaineella" se täytyy täyttää, jotta projekti tuo tuloja.
  • Design - tärkeimpiä vaikuttajia yrityksenne havaitsemisessa, sillä yli 83% käyttäjistä ovat visuaalisia, eli vastaanottavat informaatiota parhaiten näön avulla. Meiltä voit tilata logot, UI/UX-suunnittelun, kirjalliset painokset yms.
  • Verkkotunnuksen valinta niin, että se vastaa yrityksen toimialaa ja on helppo kirjoittaa, on tärkeää. Vielä parempaa on, jos se on helposti muistettava. Verkkotunnusten rekisteröinti, tietyn serverin hankinta, nimellisen sähköpostin luonti - tässä on palvelukokonaisuus, joka korottaa asemaa, tunnistettavutta ja uskottavuutta (potentiaalisilla ja oikeilla asiakkailla).
  • Haluatte web-projektien tapahtuvan vaikituisella perustalla, mutta ette toivo oman henkilökunnan kokoamista ja valitsemista sekä alituista suoritusten valvontaa? EGC kokoaa etätiimin nimettyyn työtehtävään.

IT-yritys European Guard Consulting Oy kehittää yksilöllisiä ratkaisuja, jotka toimivat ja kasvattavat tulojanne. Luottakaa menestyksenne asiantuntijoillemme EGC:ssä!