Verkkosivujen ja sovellusten design - vahva kannuste ostamiseen

Web design on sitä, mihin sivusto tai sovellus on "paketoitu". Psykologiassa on todistettu, että suurin osa ihmisistä on visuaalisia oppijoita - niiden on helpompaa vastaanottaa kuvan informaatio, kuin tekstin tai äänitteen. Suunnittelu on mitä tärkeimpiä verkkosivun tai sovelluksen julkaisemisen vaiheita, sillä jokainen liikemies tietää: tavarasi/palvelusi otetaan vastaan juuri niin kuin esittelet sen.

European Guard Consulting Oy tarjoaa yksilöllistä web designia Suomessa ja Euroopassa. Tutkimme markkinat tarkasti, analysoimme kilpailijat ja kohderyhmän, ja selvitämme, mitä täytyy tehdä, jotta asiakas suorittaisi toiminnon: soittaisi, ostaisi, tulisi käymään, ilmoittautuisi vastaanotolle jne. Luomme yrityskonseptin, jota toteutamme eri tekijöiden pohjalta:

  • kohderyhmän käyttäytyminen,
  • liiketoiminnanne ominaisuudet,
  • asiakkaiden sosiaaliset piirteet.

Konsepti sisältää myös UI-/UX-suunnittelulla saavutettavien päämäärien arvion - helppokäyttöiset ja kätevät toiminnot, jotka eivät tuota vaikeuksia uudellekkaan käyttäjälle. Suunnittelijamme luovat Internet-resursseja, jotka mahdollistavat mahdollisimman tehokkaan tuotteiden ja palvelujen myynnin. Maksu EGC:n asiantuntijan työstä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.

Miksi tilata verkkosivun suunnittelu EGC:ltä?

Nykyajan ihminen on koko ajan informaatiotulvan ympäröimänä. Asiakkaille muodostuu niin sanotusti toleranssi. Ei olekaan yllättävää, että vielä 10-20 vuotta sitten toimineet mainontakeinot eivät enää menesty. Ammattilaisen tekemä mobiilisovellusten ja sivustojen suunnittelu herättää kuluttajan mielenkiinnon luovalla ja toimivalla tavalla. Kun mielenkiinto on herätetty, se täytyy enää vain saada toimintaan.

Suunnittelijamme tietävät, miten luodaan eksklusiivinen sovellus, joka perustuu liiketoimintasi ominaisuuksiin, jotta asiakas pääsee mahdollisimman lyhyelle reitille näkemisestä ostamiseen. Projektin toteuttaminen koostuu muutamasta vaiheesta:

  • tilaaja toimittaa alustavat tiedot,
  • tuotamme ideoita ja luomme konseption,
  • tarvittaessa suunnitellaan logo,
  • määrittelemme värien ja fonttien sovitelman,
  • palautamme mallin tilaajan hyväksyttäväksi.

Luodessamme sivustoja avaimet käteen -periaatteella, vedämme asiakkaan mukaan projektiin vain sen alku- ja loppuvaiheessa, sekä toimitamme raportteja työstä sen välivaiheilla. Lisäksi tarjoamme painotuotteiden designia tarkoilla teknisillä parametreillä (hinta lasketaan yksilöllisesti).

Tarvitsetko yksilöllistä suunnittelua, joka nostattaa yrityksesi tehoa ja menestystä takuuvarmasti? Soita meille, jätä pyyntö sivulla Yhteystiedot tai laita viestiä Skypessä: European Guard Consulting!