Hosting, verkkotunnuksen rekisteröinti, korkea suojaustaso ja yksityinen palvelin European Guard Consulting Oy:ltä

Tunnistettavuus on yksi yrityksen menestyksen tekijöistä. Juuri oikeanlainen osoite nostaa asemaanne. Verkkotunnuksen rekisteröinti vaatii markkinoiden analysointia, yrityksen ominaisuuksien huomioonottamista ja markkinoijan työtä. Se on monipuolista tutkimusta, jonka tulokseksi tulee sivuston nimi, joka heijastaa koko sivuston ydintä ja helpottaa yrityksen löytöä Internetistä.

Ennen verkkotunnuksen ostamista kannattaa valita nimi, joka on helppo muistaa ja kirjoittaa - se vahvistaa asiakkaiden lojaalisuutta. Jokainen vekkotunnus on ainutlaatuinen, niin kuin puhelinnumerot tai fyysiset osoitteet. European Guard Consulting Oy auttaa optimaalisen nimen valinnassa liiketoiminnanne yksilöllisyyden ja ainutlaatuisuuden korostamiseksi. Maantieteellisesti sijaitsemme Suomessa (Helsinki), mutta työskentelemme koko Euroopan alueella.

Miksi sivustot tarvitsevat hosting-palveluita?

Kaikki sivustolla näkyvä informaatio tarvitsee fyysisen sijainnin - palvelimen levytilalta. Kyse on tehokkaasta tietokoneesta, joka takaa nopean nettiyhteyden, mikä mahdollistaa katkeamattoman yhteyden sivustoon.

Yksinkertaisimmille landing-sivuille riittää usein webhotelli - pieni osa levytilaa palvelimelta, jossa on myös muita yhteneväisiä verkkoresursseja. Dedikoidut hosting-palvelut taas tarjoavat kokonaisen palvelimen käyttöönne ja ovat oiva ratkaisu laajoihin projekteihin, jotka vaativat nopean tiedonsiirron tai keräävät paljon kävijöitä. European Guard Consulting Oy:n tarjoamat hosting-palvelut on kehitetty yhteistyössä Euroopan suurimpien palveluntarjoajien kanssa.

Valitse suojaustasosi

Sivuston osoitteen vasemmalla puolella näkyvä lukko esittää, kuinka hyvin sivusto on suojattu. Suojauksen ansiosta huijarit eivät pääse käsiksi luottamuksellisiin tietoihin, kuten:

  • yhteystiedot,
  • käyttäjätunnus,
  • sähköposti,
  • pankkikortin numero.

Turvallisuus takaa SSL-sertifikaatin, jonka hinta riippuu suojauksen tasosta. Kaikki resurssit, joissa käyttäjät voivat rekisteröityä, ilmoittaa sähköpostiosoitteensa tai liittyä postituslistalle (kuten yksityiset sivustot, blogit tai keskustelupalstat) tarvitsevat sertifikaatin verkkotunnuksen tarkistuksella. Laatimiseen ei tarvita asiakirjoja ja sen saa jopa puolessa tunnissa.

Pienehkössä liiketoiminnassa kannattaa kiinittää huomiota organisaation tarkistukseen ja kookkaassa liiketoiminnassa laajaan asiakirjojen tarkistukseen.

EGC toteuttaa verkkotunnuksen valintaa, virtuaali- ja dedikoitujen hosting-palvelujen järjestämistä sekä sertifikaatin luomista tarvittavalla suojaustasolla. Ota yhteyttä ja saa sertifioitu sivusto, joka suojaa käyttäjien tiedot!