Ettekö vielä käytä mobiilisovelluksia liiketoiminnassanne? On aika muuttaa asia!

Lähes jokainen eurooppalainen käyttää älypuhelinta viihteeseen, pelaamiseen, tiedonhakuun ja ostosten tekoon. Miksi yritys tarvitsee mobiilisovelluksen? Vastaus piilee monen yrityksen selkeissä tilastoissa: edellisenä vuonna kyseinen toimiala toi yli $45 miljardia, seuraavana vuonna (ennusteiden mukaan) $10 mrd. enemmän. Mobiilitodellisuudesta tulee yhä ajankohtaisempi kysymys. Vaikka se ei syrjäytä tietokoneita täysin, se vähentää niiden käyttäjiä merkittävästi.

5 tärkeää syytä tilata mobiilisovellus EGC:ltä

European Guard Consulting Oy on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia mobiilisovelluksia, jotka suorittavat asiakkaan bisnestehtävät tehokkaasti. Työskentelemme Suomen ja Euroopan alueella vuorovaikuttaen henkilökohtaisesti tai etänä.

On olemassa vähintään 5 pätevää syytä, miksi mobiilisovelluksen hinta on oikeutettu:

1. Imago - asia, jota ei osteta rahalla, vaan ainoastaan laadukkailla palveluilla/tavaroilla, jotka on välitetty ja myyty oikein. Mobiilisovelluksen olemassaolo näyttää, että olette asennoituneet pitkälle perspektiiville ja haluatte rakentaa yhteistyötä.

2. On pysyttävä ajan tasalla. Monet yritykset käyttävät vanhentunetta mediaa vieläkin: ne lähettävät tekstiviestejä, mainostavat ja jakavat esitteitä. Käytännöllinen ja nykyaikainen yhteydenottotapa on tärkeä tekijä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

3. On pysyttävä lähellä ja tehdä tarjouksia, bonuksia ja muita kannustuksia. Sovelluksen avulla asiakas saa tietää niistä ja saa ne käyttöönsä nopeasti. Lisäksi jäsen- tai bonuskortti saattaa unohtua kotiin, mutta älypuhelin on aina käsillä.

4. Mahdollisimman suuri yleisö: mobiilisovelluksen kehitys iOS:ille ja Androidille täytyy tapahtua samaan aikaan, ellei tuotettanne ole suunnattu tietyn järjestelmän käyttäjille.

5. Työskentely vain kohdeyleisön kanssa, sillä sovelluksen lataavat vain ne, jotka ovat ennestään kiinnostuneita palveluistanne/tuotteistanne. Ne ovat oikeita, eikä potentiaalisia tilaajia, jotka ovat valmiita ostamaan.

On todistettu, että Android- ja iOS-sovellusten kehitys kasvattaa asiakkaiden uskollisuutta ja helpottaa yhteydenpitoa niihin. Lisäksi tarjoukset ja alennukset saavat enemmän huomiota, koska pääsevät juuri kohdeyleisön nähtäväksi. Tehokkuus on yritykselle tärkeää, ja sovellus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Suomessa sijaitseva yritys EGC luo yksilöllisen ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen yrityksellenne. Meiltä voi myös tilata pelien luonnin molemmille käyttöjärjestelmille millä tahansa vaikeusasteella. Lisäpalveluna tarjoamme sovelluksen ylläpitoa päivityksineen ja uusien toimintojen lisäyksellä. Kirjoita meille Skypessä, sähköpostilla tai täytä lomake sivulla Yhteystiedot.