Pulaa asiantuntijoista, mutta ei aikaa etsimiseen? European Guard Consulting Oy ratkaisee ongelman outstaffing-menettelyllä!

Outstaffing on kysytty palvelu, jota käyttävät seitsemän kymmenestä keskikokoisen tai suuren liiketoiminnan edustajista Euroopassa. Työnantajan ja -tekijän suhteen luominen tällä menettelyllä on yksinkertaista:

  • tilaaja lähettää hakemuksen tietystä henkilöstöstä European Guard Consulting Oy:lle,
  • etsimme sopivat asiantuntijat, jotka liittyvät työvoimaamme,
  • asiakirjoissa asiantuntija kuuluu EGC:lle, mutta työskentelee asiakkaamme yritykselle fyysisesti.

Suoritamme tarkan henkilökunnan valinnan ja tuomme tilaajalle työntekijät, jotka vastaavat ilmoitettua pätevyyden ja kokemuksen tasoa. Yrityksemme valitsemisessa sopimuskumppaniksi on monta etua:

  • hallinnolla ei ole mitään velvollisuuksia uuden kollegan suhteen, vaan kaikki tapahtuu tehdyn sopimuksen puitteissa,
  • työntekijä ei tarvitse matkakorvauksia eikä loma- tai sairauspäivärahaa,
  • outstaff-yritys hoitaa optimaalisten työolojen suunnittelun ja järjestämisen.

Mikäli on palkattava vuorotyöntekijöitä tai kerättävä suuri määrä henkilöstöä, tämä palvelumuoto on hyvin suosittu. Hinta riippuu asiantuntijalle asetettujen vaatimusten vaikeudesta sekä henilöstön koosta.

Outstaffing on mahdollisuus pienentää veroja laillisesti ja vähentää työn määrää kirjanpidossa ja hallinnossa säilyttäen yrityksen vallitsevan tilan. Kun sidot outstaffing-sopimuksen EGC:n kanssa, saat takuun työsopimuslain noudattamisesta sekä työselkkausten ja niistä johtuvien menojen puuttumisesta.

Jäikö kysyttävää? Haluatko saada kokonaisvaltaisen konsultaation tai tilata rekrytoinnin? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai Skype:llä sivulta Yhteystiedot!