Sivuston ja ohjelmiston luonti EGC:llä - tehokkaan liiketoiminnan paras vaihtoehto

Menestyksekkään liiketoiminnan johtaminen verkossa voi vaatia sivuston lisäksi myös ohjelmistokehitystä: kirjoitetaan, testataan ja ylläpidetään ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat suorittamaan sarjan työtehtäviä mahdollisimman tehokkaasti. Ohjelmistot voivat olla sivuston osia tai itsenäisiä automatisoituja ratkaisuja liiketoiminnan johtamiseksi.

European Guard Consulting Oy tarjoaa sivustojen luontia Suomessa ja Euroopassa millä tahansa vaikeusasteella ja suunnauksella. Tiedämme, että ensivaikutelma on tärkeintä. Se koskee myös liiketoimintaa ja sen johtamista sekä tuotteiden, palvelujen ja hyödykkeiden esittelyä. Sivusto edustaa teitä Internetissä, ja sen kehitys pitää tulla yksinomaan päteviltä kehittäjiltä.

Verkkoresursseja ei luoda vain päiväksi, vaan pitkälle aikavälille. Niiden täytyy toimia moitteettomasti niin käynnistyshetkellä kuin tulevaisuudessakin, siksi palvelupaketti sisältää myös sivuston ylläpidon sekä sen toimivuuden ja yrityksen tarpeisiin vastaavuuden varmistamisen. Meiltä voi tilata sivuston, yksilölliset bisnesratkaisut ja uniikit ohjelmistot, jotka kasvattavat yrityksenne tehokkuutta.

Sivuston luonnin vaiheet

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa tarkasti määritellyn mallimme mukaan, minkä tuloksena avaimet käteen -sivusto luodaan minimaalisella asiakkaan osallistumisella prosessiin, mutta riittävällä tasolla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kattamiseen. Toiminta koostuu muutamasta vaiheesta:

1. Tapaaminen, jossa määritellään yhteistyömme perustat - juuri tälle pohjalle rakennamme kumppanuutemme jatkossa.

2. Luodaan suunnitelma tulevalle projektille, jonka tilaaja on etukäteen hyväksynyt. Suunnitelma välitetään ohelmoijille, sitten suunnittelijoille, kehityksen kulkiessa SEO-asiantuntijoille ja tekstisuunnittelijoille resurssin täyttämiseen asiaankuuluvalla sisällöllä.

3. Asiakas saa selonteon työn kulusta, ja tarvittaessa tehdään tarkennuksia ja korjauksia. Sivuston luonnin hinta riippuu tehtävän vaikeudesta, yksilöllisten ratkaisujen määrästä, lisätoiminnoista jne.

4. Toimitamme valmiin, testatun projektin sovitussa määräajassa. Luomme verkkokauppoja, yritys- ja yhtiösivustoja, blogeja, Landing Page:ja (sisääntulosivuja), käyntikorttisivustoja ja tehokkaita ratkaisuja bisnestehtäviinne.

Jäikö kysyttävää? Managerimme vastaa kaikkeen avaimet käteen -sivustosta. Ota yhteyttä valitsemallasi tavalla:

· Sähköposti: info@egc.fi

· Skype: European Guard Consulting

· Täytä lomake.

Takaamme nopean yhteydenoton, kokonaisvaltaisen konsultoinnin ja optimaalisen bisnesratkaisun valinnan!